Kategorie

Slevy

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Barone Cornacchia (Abruzzo) a Cantina di Paglia (Marché) - vína z typických odrůd střední Itálie

 (0)    0

Přivezli jsme pro Vás: vinařství Barone Cornacchia (Abruzzo) a Cantina di Paglia (Marché) - vína z typických odrůd střední Itálie
31. 5. 2023   

Vážení přátelé pěkných vín,

Dnes přijela další zásilka s víny z Itálie, tato paleta přijela ze středoitalského regionu Abruzzo a přivezla vína z produkce dvou vinařství:

Barone Cornacchia

Dovezli jsme pouze červená vína, která jste nám již povětšinou vykoupili. U bílých vín máme, doufám, dostatečnou zásobu na nadcházející léto J 

Montepulciano d’Abruzzo DOC 2020. Nový ročník předešle vyprodaného vína.

Colle Cupo 2018, Controguerro DOC Rosso Riserva. Doplnění stávajícího ročníku vína (PWT 2022: Zlatá medaile).

Vigna Le Coste 2018, Montepulciano d’Abruzzo DOC Riserva. Nový ročník předešle vyprodaného vína.

Vizzaro 2017, Colline Teramane DOCG. Novinka v naší nabídce. Víno z odrůdy Montepulciano d’Abruzzo z ‚cru‘ vinice v nejvyšší denominaci. Věřím, že Vám toto exkluzivní víno zachutná.

Druhé vinařství Cantina di Paglia je z města Offida, které už spadá do regionu Marché, ale obě vinařství leží blízko sebe, tak bylo vyhodné obě zásilky spojit do jedné. Z tohoto vinařství jsme dovezli dvě vína:

Kalefeno 2021, Vino Rosso. Kupáž odrůd Montepulciano a Sangiovese. Nový ročník, ještě máme ve skladu menší zásobu vína předchozího ročníku (PWT 2022: Zlatá medaile).

Cocciuto 2022, Vino Rosso. 100% Pecorino. Nový ročník, ještě máme ve skladu zásobu vína předchozího ročníku (PWT 2022: Zlatá medaile).   

 

Přeji Vám krásný a pokud možno pohodový čas a mnoho krásných chvil s pěknými víny. A pokud to budou vína z naší nabídky, bude mi ctí.

  

Se srdečným pozdravem,

 

Jan Šamla
Víno pro Vás
Nejlepší dovozce roku 2022

 

 

 

 (0)    0

Je Vám více než 18 let?

Tento elektronický obchod propaguje alkohol.

Ano Ne